Aanbod van ''Rooted in Jesus''

Coach op locatie

Ieder persoon is uniek en verdiend een uniek traject.

Coachen op locatie zorgt er voor dat je brein positief geprikkeld wordt. In de natuur tijdens een wandeling of op een bankje krijg je inzichten waar je in de praktijk zelf mee aan de slag kunt gaan. 

 

Tijdens het proces kunnen verschillende elementen aan bod komen; familie opstellingen, emoties verwerken, belemmerende patronen, zelfveroordeling en keuzevrijheid.

Ik geloof in maatwerk en laat mij graag leiden door de Heilige Geest om jou op maat te kunnen bedienen. Je zult handvaten krijgen, waar je in de praktijk mee aan de slag kunt gaan.


Een spreker nodig?

Dat kan!

Ook graag opgebouwd worden en nieuwe inzichten ontvangen? Het heeft mijn hart dat gezinnen, systemen en relaties (weer) gezond zullen functioneren. Mijn onderwijs is verfrissend en bestaat uit een mix tussen theologie en psychologie.

 

''Wanneer de Zoon u vrij zal maken, zult u werkelijk vrij zijn.'' Johannes 8:36


Training ''Rooted in Jesus''

Effectief leiderschap begint bij leiding geven aan jezelf. Of te wel ''wortelen in Jezus''. Wil jij inzicht in jouw patronen, overlevingsmechanismen en handvatten voor effectief leiderschap, waarbij Jezus als fundament fungeert? Dan is deze training voor jou! 

 

''Rooted in Jesus'' inhuren voor een event? Vraag naar de mogelijkheden of kijk bij het trainingsaanbod voor meer informatie.


Foodseminar

Voeding is zo mooi ontworpen door God.

In de Bijbel is zoveel wijsheid te vinden over voeding en onze gezondheid. Maar voeding alleen is geen garantie voor gezondheid. Voeding geeft ons vitaliteit. Gezondheid komt van God door Jezus en komt uit een diepere laag van de ziel.  We bestaan uit een geest, ziel en lichaam. Het een kan niet zonder het ander. 'Een blij hart bevordert de genezing' staat in spreuken 17:22. Tijdens het foodseminar ga ik voornamelijk in op voeding vanuit de Bijbel. Voor onderwijs over geest, ziel en lichaam kan een aparte aanvraag worden ingediend.

 

''Taste and see that the LORD is good.'' Psalm 38:4