Aanbod van ''Rooted in Jesus''

Onderwijs

Bent u op zoek naar onderwijs om uw gemeente op te bouwen of zoekt u een spreker voor uw event? Neem dan contact op via het contactformulier.

 

Rooted in Jesus legt praktisch uit hoe we het nieuwe leven in Jezus kunnen ontvangen en dit in ons dagelijks leven kunnen toepassen. Het bouwt op, geeft nieuw perspectief en zicht op een hoopvolle toekomst.

 

''Wanneer de Zoon u vrij zal maken, zult u werkelijk vrij zijn.'' Johannes 8:36


Foodseminar

In de Bijbel is zoveel wijsheid te vinden over voeding en onze gezondheid. Maar voeding alleen is geen garantie voor gezondheid. Voeding geeft ons vitaliteit. Gezondheid komt van God door Jezus en komt uit een diepere laag van de ziel.  We bestaan uit een geest, ziel en lichaam. Het een kan niet zonder het ander. 'Een blij hart bevordert de genezing' staat in spreuken 17:22. Wilt u onderwijs over geest, ziel en lichaam? Ik adviseer om dit onderwijs op te delen in verschillende dagdelen om het zo compleet mogelijk aan te kunnen bieden. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

 


Coachtraject

Soms loop je tegen bepaalde vraagstukken aan waar je niet uit komt. Verlang jij naar vernieuwing in je denken en inzichten in patronen? 

 

Neem gerust contact op via het contactformulier.