Onderwijs en toerusting

God riep mij om de psychologie vaarwel te zeggen en enkel en alleen op Zijn Woord te vertrouwen. 

 

Steeds meer mensen, waaronder ook vele christenen bezoeken een psycholoog, om tot heelheid te komen.

Gods Woord in zijn geheel is de waarheid en dat kunnen we niet vermengen met wat voor leerstelling/theorie/filosofie/methode uit de wereld. Vandaag de dag sluipen er ongemerkt heel wat van deze dingen de kerk binnen, waaronder de psychologie, dat wordt vermengd met Bijbels onderwijs.

 

Maar wat als wij als kerk het antwoord hebben op alle vragen die er spelen in de wereld? En in plaats van mensen naar de psycholoog te sturen, dat de kerk het antwoord heeft op herstel? Het is niet Gods wil dat er ook maar iemand Zijn hele leven lang gebukt gaat onder moeilijkheden. Ikzelf kan hier van getuigen. Het is mijn grote passie om de kerk hier in te sterken door middel van onderwijs vanuit Gods Woord.

 

Jezus zei: ''Ik ben de weg, de waarheid en het leven''. 

 

In Hem en door Hem is alles tot stand gekomen wat we nodig hebben om compleet te zijn. Hij is onze Heelmeester, onze Wegwijzer en Trooster. Geen psychische nood is te groot voor de Grote Heelmeester. En toch blijven veel christenen struggelen. Wil jij weten hoe dit werkt in de praktijk van het leven? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.