Visie

''Rooted in Jesus'' gelooft in gezond en sterk leiderschap waarin Jezus centraal staat. We zijn allemaal leiders want we geven leiding aan ons eigen leven. Wanneer leiderschap niet floreert heeft dit een uitwerking op de plek waar jij je bevind. Of dit nou binnen het gezin, relaties, een organisatie of kerk is, het is altijd omkeerbaar. Soms zijn er belemmerende patronen ontwikkelt. Ieder belemmerend patroon heeft een wortel. Wanneer het bij de wortel wordt aangepakt, kom je bij de kern uit. Leiderschap zal effectiever worden en de vruchten in je leven worden zichtbaar. 

 

'Rooted in Jesus' organiseert interkerkelijke events en coacht op locatie om mensen te helpen wortelen in Jezus. Samen oplopen en bij de wortel komen van een belemmerend patroon, zodat er weer ademruimte ontstaat en gezinnen/families/organisaties tot bloei zullen komen.


''Gelukkig is de man, die op de Here vertrouwt en al zijn geloof en hoop op Hem richt. Hij lijkt op een boom die aan een rivier staat; een boom die geen hinder ondervindt van de hitte en niet lijdt onder maandenlange droogte. Zijn bladeren blijven groen en hij blijft vrucht dragen.'' Jeremia 15:7-8

 

Hoe jouw omstandigheden op dit moment ook zijn, dit is Gods belofte voor jou!

Hij wil je dieper helpen wortelen, zodat jij geen hinder ondervindt wanneer de stormen op je af komen.

Met jouw wortels in Jezus zal jij als een stevige boom blijven staan.

Jij mag rusten in Hem.

Wil je weten hoe? Neem dan contact met Rooted in Jesus op.