Wie ben ik?

Ik ben Berber Kip, getrouwd met mijn lieve man Ismaël en samen hebben wij een prachtige dochter.

 

Familiesystemen

Als klein meisje was ik al bezig met het ontrafelen van familiesystemen. Het is mijn verlangen dat gezinnen, systemen en relaties (weer) gezond zullen functioneren. Door middel van familie-events, het geven van onderwijs of een coachtraject hoop ik mensen, relaties en systemen opnieuw tot bloei te laten komen.

 

De Bijbel en voeding

Sinds 2016 geef ik onderwijs over voeding vanuit de Bijbel. 

Voeding geeft vitaliteit maar is geen garantie voor gezondheid. Een juiste balans is hierin van belang.

Het heeft mijn hart om mensen op weg te helpen zodat geest, ziel en lichaam weer in balans komen. 

 

Ik ben regelmatig in de natuur te vinden, om steeds meer te ontdekken wat voor eetbaars er allemaal groeit en wat je er mee kunt doen. Zalfjes maken of zelf gemaakte limonade van wilde bloemen zijn hier onderdeel van. Door mijn leergierigheid blijf ik continue in ontwikkeling en is het leven een grote ontdekkingsreis waar ik volop van geniet. 

 

Coachen op locatie

Ik laat mensen graag ontdekken wie ze zijn in Jezus, door middel van een wandeling in de natuur.

Ik geloof dat ieder mens gemaakt is voor een bestemming. Alleen kan er soms nog een laagje stof over liggen, waar je maar niet de vinger op kunt leggen. Belemmerende patronen en overtuigingen kunnen er voor zorgen dat je steeds weer vast loopt op dezelfde punten. Je wilt graag een doorbraak maar weet niet hoe.

In de Bijbel lezen we dat we in Jezus een nieuwe schepping zijn. Ik heb gemerkt dat niet iedereen dit altijd zo ervaart en ikzelf heb hier ook jaren mee geworsteld. Door de heling, de vele inzichten en diepe genezing, die Jezus mij heeft gebracht, is een intens verlangen ontstaan om anderen hierin te begeleiden. 

 

Interkerkelijke trainingen

Sinds 2018 geef ik interkerkelijke trainingen en spreek ik in verschillende kerken of op evenementen.

Ik spreek graag over de thema's die het dichtst bij mijn hart liggen, omdat ik ze zelf heb doorleeft. Wortelen in Jezus, patronen doorbreken en de vernieuwing van het denken. 

In de trainingen en coachtrajecten staat Jezus centraal. Hij is het fundament waarop we bouwen. Met de combinatie van Bijbelse/psychologische inzichten hoop ik mensen op weg te helpen naar vrijheid in hun denken.

''Ga niet waar de weg je leidt,                                                                                           wortel in Jezus en laat je eigen spoor achter.''