Wie ben ik?

Ik ben Berber Kip, getrouwd met mijn lieve man Ismaël en samen hebben wij een prachtige dochter.

 

Sinds 2016 geef ik onderwijs over voeding vanuit de Bijbel en help ik mensen op weg naar een gezonde levensstijl. Geest, ziel en lichaam staan hierin centraal. Voeding geeft vitaliteit maar is geen garantie voor gezondheid. Een juiste balans is hierin van belang. Wanneer gezonde voeding een dusdanige hoeveelheid stress oplevert, is het effect ervan weg. Hoe kun je hierin een balans aanbrengen in je leven? Daarbij help ik je graag bij op weg.

 

In 2018 zijn de deuren open gegaan voor ''Rooted in Jesus'' waarin ik spreek en trainingen geef binnen kerken en organisaties.

 

Met mijn ervaring als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener in de psychiatrie, diverse trainingen, studiedagen en de vele studie in voeding en gezondheid, ben ik veel uitdagingen tegengekomen. Door de heling en diepe genezing, die Jezus mij heeft gebracht, is een intens verlangen ontstaan om dit door te geven. De trainingen bestaan uit een prachtige combinatie tussen psychologie en theologie met Jezus als fundament.

''Ga niet waar de weg je leidt,                                                                                           wortel in Jezus en laat je eigen spoor achter.''