Wie ben ik?

Ik ben Berber Kip, getrouwd met mijn lieve man Ismaël en samen hebben wij een prachtige dochter.

 

Vele jaren zaten mijn wortels in de verkeerde grond en dit zag ik terug in mijn leven. Door omstandigheden en de moeite en pijn daar doorheen, heb ik anders leren wortelen. Ik leerde wortelen in Jezus.

 

In de tweede brief aan de Korintiërs spreekt Paulus in hoofdstuk 5 vers 17:

''Want wie een is geworden met Christus, is een nieuwe schepping.

Het oude is voorbij, het nieuwe is gekomen.''

 

Hoe passen we dit nou toe in ons dagelijks leven, ten midden van al die uitdagingen die de revue passeren? 

Ik heb veel geprobeerd en zag dat het niet werkte. Ik hou van praktisch. Jezus koos vissers uit als Zijn discipelen. Hij was niet ingewikkeld. Het heeft mijn hart om het evangelie vanuit de grondtekst praktisch over te brengen, door middel van onderwijs en door te spreken. 

Verlang jij naar praktische handvaten en wil je weten hoe je in dat nieuwe leven kunt leren wandelen?

Stuur gerust een mail voor een uitnodiging en dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden.

''Ga niet waar de weg je leidt,                                                                                           wortel in Jezus en laat Zijn spoor achter.''